MEDcasts is een initiatief van MEDtalks. MEDcasts maakt gratis webinars met een medische achtergrond voor patiënten. Waar MEDtalks zich richt tot medische professionals zoals artsen, verpleegkundigen en andere medische beroepsbeoefenaren, richt MEDcasts zich tot patiënten. 

Het doel van MEDcasts is om patiënten zo goed mogelijk te informeren over uiteenlopende medische kwesties. Onze webinars zijn altijd met gerenommeerde artsen en zijn op elk gewenst moment online te bekijken. De webinars komen onafhankelijk tot stand en worden financieel mogelijk gemaakt door farmaceutische bedrijven.

MEDtalks is een online uitgever/platform en Europees leider op het gebied van geaccrediteerde e-learning en informatieve videoproducties voor en door medisch professionals. De digitale content/programma’s van MEDtalks komen onafhankelijk tot stand en worden financieel mogelijk gemaakt door farmaceutische bedrijven. 

Veel gestelde vragen

Zijn de webinars gratis?


Ja de webinars zijn gratis te bekijken.
Waar kan ik terecht als mijn vragen niet zijn beantwoord tijdens het webinar?


Mochten uw vragen onverhoopt niet zijn beantwoord tijdens het webinar? Wij adviseren u op de website te kijken van de betrokken patiëntenorganisatie of contact op te nemen met uw eigen behandelaar.