Hematon en Corona

Welke gevolgen heeft het coronavirus voor patiënten met

hemato-oncologische aandoeningen?

Heeft u een hemato-oncologische aandoening en heeft u vragen over de gevolgen van het coronavirus voor uw zorg en uw dagelijks leven? Kijk dan vanaf woensdag 29 april (17.00 uur) op deze website naar een webcast waarin hematologen uitleg geven over eventuele veranderingen in de zorg, én waarin ze antwoord geven op de meest gestelde vragen van patiënten uit heel Nederland. Voorbeelden van dit soort vragen ziet u hierboven. In het webcast wordt aandacht besteed aan multipel myeloom, lymfomen, leukemie en MDS.

IBD en Corona

Welke gevolgen heeft het coronavirus voor IBD-patiënten?

Heeft u IBD en heeft u vragen over de gevolgen van het coronavirus voor uw dagelijks leven en uw zorg? Kijk dan naar deze webcast waarin medisch specialisten antwoord geven op de meest gestelde vragen van IBD-patiënten uit heel Nederland. Voorbeelden van vragen kunt u hieronder vinden onder het kopje ‘Vragen’. 

Corona en Kanker

Welke gevolgen heeft het coronavirus voor mijn kankerbehandeling?

Bent u kankerpatiënt en heeft u vragen over de veranderingen in de zorg ten gevolge van het coronavirus? In deze webinar van de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO) leggen specialisten uit welke maatregelen er worden genomen om u als patiënt te beschermen tegen het coronavirus. Ook bespreken we hoe de kwaliteit van kankerzorg behouden blijft in tijden van crisis. 

© 2020 MEDtalks

Logo_subline.png