Corona en Kanker

Welke gevolgen heeft het coronavirus voor mijn kankerbehandeling?

Bent u kankerpatiënt en heeft u vragen over de veranderingen in de zorg ten gevolge van het coronavirus? In deze webinar van de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO) leggen specialisten uit welke maatregelen er worden genomen om u als patiënt te beschermen tegen het coronavirus. Ook bespreken we hoe de kwaliteit van kankerzorg behouden blijft in tijden van crisis. 

iStock-1211251035.jpg

Oncologische zorg en Corona

Welke nieuwe inzichten heeft de oncologische zorg opgedaan tijdens de COVID-19 periode?

Oncologische zorg in het COVID-19 tijdperk wat hebben we geleerd?' gaat over het effect van het aangepaste contact tussen patiënten en artsen, beeldbellen, organisatie van zorg, vaccinatie, aanpassingen van behandelingen en het aantal nieuwe diagnoses. Dit alles is gebaseerd op data van IKNL, NFK en DOCC en de ervaringen van het expertpanel. Dit programma is een nascholing voor zorgprofessionals, dat vanwege de relevante inhoud, ook beschikbaar wordt gesteld aan patiënten en andere belangstellenden. 

4d23e1e56f131c2881b104ea6a7f469716080430

Hemato-oncologische zorg en Corona

Welke nieuwe inzichten heeft de hemato- oncologische zorg opgedaan tijdens de COVID-19 periode?

‘Hemato- oncologische zorg in het COVID-19 tijdperk wat hebben we geleerd?' gaat over het effect van het aangepaste contact tussen patiënten en artsen, beeldbellen, organisatie van zorg, vaccinatie, aanpassingen van behandelingen en het aantal nieuwe diagnoses. Dit alles is gebaseerd op data van IKNL en HEMATON en de ervaringen van het expertpanel.

Dit programma is een nascholing voor zorgprofessionals, dat vanwege de relevante inhoud, ook beschikbaar wordt gesteld aan patiënten en andere belangstellenden.