Hematon.png

PATIËNTENWEBCAST

Hematon en corona

5 webcasts voor patiënten met hemato-oncologische aandoeningen

Heb je multipel myeloom, lymfoom (inclusief CLL en waldenström), leukemie of MDS en wil je meer weten over de gevolgen van het coronavirus voor jouw zorg en je dagelijks leven? Kijk dan naar deze webcast 'Hematon en corona'. In dit patiëntenprogramma geven hematologen uitleg over mogelijke veranderingen in de zorg, én geven ze antwoord op de meestgestelde vragen van hemato-oncologische patiënten uit heel Nederland. Enkele voorbeelden van dit soort vragen zie je op deze pagina. 

 

Deze webcast is uitgezonden op 29 april. Het kan zijn dat er in de tussentijd nieuwe inzichten en adviezen zijn gekomen. Voor de meest actuele informatie ga je naar de website van de Hematon.

Sprekers

Inge Diepman.png

Gepresenteerd door

Inge Diepman

"Kan de ziekte 'COVID-19' mijn ziekte beïnvloeden?

Zo ja, op welke manier?"

"Welke wijzigingen kunnen er gemaakt worden in mijn behandeling en waarom? Heeft dit een negatief effect op mijn behandeling of prognose?"

"Moet ik als kankerpatiënt extra beschermingsmaatregelen nemen?

Zo ja, welke?" 

"Is het op dit moment veilig voor mij

om naar het ziekenhuis te gaan?" 

Deze webcast is geïnitieerd door Hematon: dé organisatie voor patiënten met een hemato-oncologische  aandoening en mensen die daarvoor een stamceltransplantatie hebben  ondergaan. Ons doel is jou te ondersteunen bij alle aspecten die het leven met en na kanker met  zich meebrengt. We zijn er ook voor naasten en donoren van patiënten. Hematon biedt betrouwbare informatie, lotgenotencontact en komt op voor jouw belangen.

Dit programma komt inhoudelijk onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door